Συγκλονίζομαι Δημιουργός: rania.foka@yahoo.co.uk Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΣΥΓΚΛΟΝΊΖΟΜΑΙ
Συγκλονίζομαι
Στη σκέψη ότι θα σε δω
Συγκλονίζομαι
Στη σκέψη ότι θα σε ακούσω
Συγκλονίζομαι
Στη σκέψη ότι θα σου μιλήσω
Είσαι ύπαρξη συγκλονιστική
Είσαι γυναίκα φοβερή
Είσαι ένας άγγελος επί γης
Είσαι αυτή που έψαχνα
Στον ουρανό μια ζωή
Και τη βρήκα στη γη
Συγκλονίζομαι
Αφανίζομαι μπροστά σου
Συγκλονίζομαι
Στη σκέψη του έρωτά σου
Συγκλονίζομαι
Μόνο και αν δω τη σκιά σου
Συγκλονίζομαι
Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-04-2016 |