~*~ Ωωω ! ! Γλυκυμμ Εαρ ! *~ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα Η ΠΙΣΤΗ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ ΑΝΘΕΙ . . . ΑΠΕ ΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΚΕΙΑ Τ' ΑΓΝΩΡΑ Τς ΓΗς ΣΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ . & _ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][B][I]
*!*!*!*
*~*~*~*~ ΩΩΩ ! ! ΓΛΥΚΥΜΜ ΕΑΡ ! ! ! *~*~*~*
Μιαν Ανυπότακτην Κραυγή εν λουφάzει πια . . .
Δίxα να κομπάzει τα πάνδεινα απλούστατα ομολογεί . . .
Καθαγιάzει . . . Καθοδηγητικά Αγγελοσταλάzει Ωσάν Γλυκύς Αιθέρας
απέ το Πυρόβλητον ΓλυκοΧάραμα μέxρις το Πυρράνιον Μοσκοβολάτον
ΓιασεμοΔείλι του ΓλαυκΟρίzοντα πέρα που Κειος Δημιουργικά
έxειμας στείλει ! ! ! Αν και θα ΄πρεπε να είxεμας ξαποστείλει ! ! !
Μιας και μεις δίxα να βουτήξομεν την γλώτταν στο μυαλό
φυλακίσαμε ~ δικάσαμε {ερήμην!}~ καταδικάσαμε
νίπτοντας τας xείρας μας . . . εστεφανώσαμε
μμε ακανθώδης στέφανον . . .
Σταυρώσαμε πανηγυρικά ~ ωσάν το θριαμβευτικόνμας κατόρθωμα ~
μμε 'πίστης' ατσάλινα καρφιά . . . τ΄ άκρα & μμε λόγxη
την Αθρώπινη καρδιά του ΜΟΝΟΓΕΝΗ Υιού Του ! ! !
ΤΟΥ ΣΠΛΑΧΝΟΥ . . . ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟς ΤΟΥ ! ! !
ΚΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΣΤΑΛΘΗΚΕΝ ΝΑ ΛΥΤΡΩΣΕΙ ΜΑς
& ΜΕΙς ΤΟΝΕ ΠΡΟΔΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΊΡΙΣΤΟΝ
ΤΡΟΠΟΝ ΕΝ ΓΝΩΣΗΝ ΜΑς . & _
*!*!*!*
ΚΕΡΑΣΜΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕς ΤΗς ΚΡΙΣΗς ΠΟΥ ΤΕΙΝΟΥ
ΝΑ ΓΕΝΟΥ 'ΜΕΡΕς ΤΟΥ ΦΩΤΟς ' . & _
ΛΑΜΠΕΡΕς ΜΑΓΙΑΤΤΙΚΕς ΚΑΛΛΗΜΕΡΕς ! ! !
ΜΕς ΑΠΕ ΚΑΘΑΡΟΚΡΟΥΣΤΑΛΕΝΙΟΥς
ΓΙΑΣΕΜΑΤΟΥς ΜΟΣΚΟΒΟΛΑΤΟΥς
ΟΥΡΑΛΕΝΙΟΥς ΠΙΣΤΗς ΑΙ ΘΕ ΡΕς ! ! !
ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! !ΜΕς ΑΠΕ ΤΗΝ ΟΛΑΝΘΙΖΤΗΝ
ΠΥΡΡΑΝΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑς ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η *
Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-05-2016 |