~*~ Μανα : Σταθμος Ζωης ! ! !*~ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα ΜΕΓΑΠΩΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕς ΜΑΜΑΜΟΥ ...ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΗΝΕ ΚΑΤΕΩ ΜΕς ΣΤΑ ΕΦΗΒΟΤΑΞΙΜΙΑΡΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑΤΑΜΜ! ! ! ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΛΑ ! ! ! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][B][I]*!*!*!*
*~*~*~*~ ΜΑΝΑ : ΣΤΑΘΜΟς ΖΩΗς ! ! !*~*~*~*
Αλμένικα Θεσπεσία απιθωμένη Αρεστά απάνου στ' Ουραλένιον
Πίστης & Αγαπώς αδράκτι πλουμίzει Γαρντενένια
Ολάκερην την Έμβια Περαστικήν μας
Τουριστικήν Θαρρώ Φτιάξη ! ! !
'' Μάνα ~ Μητέρα ~ Μαμά ! ! !''
Αφουγκραίνεται καθεμιά παιδικής αθώας Ψυxούλας
πλουμιzτήν Καθαροκρουσταλλένια Γωνιά ! ! !
Στο περιγιάλι κεια σιμά . . . Στις ΝεραΪντένιες παρυφές
του Νόστου . . . Εύμορφην Μορφήν Αναδυόμενη
με πινελιές Δημιουργικές Αλλωτινού Πόστου ! ! !
Σημαδεμένη απέ Αρxές & ΗΘΗ
Σαγηνεύγει ΤρυφερΟυραλένια
ΟΛΑΚΕΡΑ ΤΑ ΠΛΗΘΗ . & _
******************************************************************
ΔΩΡΑΚΙΜ ~ ΚΕΡΑΣΜΑ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ~ ΜΑΝΑ ~ ΜΑΜΑ
ΠΟΥ ΜΜ ΕΣΙΑΞΕ ΑΞΙΟΝ ~ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΖΩ & ΝΑ ΒΙΩΝΩ
ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΛΑΚΙς ΤΑΠΕΙΝΑ . & _
'' Σ΄ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΨΥΧΑ , ΜΗΤΕΡΑ ! ! !''
ΛΑΜΠΕΡΟΚΑΛΛΗΣΠΕΡΑΚΙΑ ΜΑΓΙΑΤΙΚΑ ! ! !
ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η *
Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-05-2016 |