Ποτέ η καρδιά δεν κουράζεται Δημιουργός: smaragdenia, Δάφνη ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑ.............ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ , ΑΣ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ!!!!!!!!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ποτέ η αγάπη δεν πάει
μόνη για να κοιμηθεί,
όσο η καρδιά χτυπάει
χτυπάει και αυτή μαζί,
με το δικό της τον ρυθμό
τι κι αν αυτή πονάει.
Ποτέ η καρδιά δεν κουράζεται
με αγάπη όταν χτυπάει
παίρνει ζωή , ανασταίνεται
και πάλι αρχινάει,
με την πνοή σου παίρνει ζωή
θεριεύει και ας ρίχνει δάκρυ.
Είναι η καρδιά μας ζωντανή
σαν αγαπά γλυκά αυτή
γίνεται σαν ατσάλι δυνατή
μα γίνεται και τρυφερή,
δίνεται και αφήνεται
σαν θα νιώσει το χάδι. Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-05-2016 |