Ακομα θυμαμαι Δημιουργός: Χρηστος Χρηστου Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τι κι αν ησουν παντρεμενη
Μαζι μου ησουν παντα τσιμπημενη
Θυμομουν στο πισω καθισμα που εκανες κολπα τοσα
Ειχες ταλεντα καμποσα
Αχ ρε ματια τι καναμε εκεινον τον καιρο
Σεξ παντου σ ολες τις στασεις
Ησουν γυναικα για ολες τις περιστασεις
Τι κι αν το σωμα σου στον αντρα σου ειχες δωσει
Η ψυχη σου το σωμα σου εχει προδωσει
Ακομα θυμαμαι το παιχνιδι σου το ερωτικο
Και το κορμι σου δεν ξεχνω Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-05-2016 |