Σκοτεινές στοές Δημιουργός: sofiagera Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σκοτεινές στοές
Στης ψυχής σου το λαβύρινθο
με βήματα διστακτικά προχωρώ..., χωρίς προορισμό..
Χάνομαι στις σκοτεινές στοές του,
πέφτω σε παγίδες ύπουλες
και σκιές κινούμενες πανταχού παρούσες
πνίγουν το χαιρέκακο γέλιο τους βλέποντάς με...
Και αναπάντεχα σε συναντώ στου πουθενά το ξέφωτο,
τα μάτια σου ένα παραμύθι για παιδιά αρχίζουν να μου λένε
και τα λόγια σου χάντρες πολύχρωμες
στο κομπολόι των πόθων και των φαντασιώσεων..
Προσπαθώ της καρδιάς σου το αποτύπωμα να ψηλαφήσω,
μα ένα εμμονικό compromis σε ισορροπεί σε φλεγόμενο συρματόπλεγμα....
Δευτέρα 9 Μάη 2016 SG
Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-05-2016 |