χτίστε το καράβι να με πάει Δημιουργός: ΑΝΤΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info χτίστε το καράβι να με πάει
σ'ένα ταξίδι της λησμονιάς
νά το χάραμα με χαιρετάει
στραγγίζει το πόνο της καρδιάς
στενεύει ο τόπος και φοβάμαι
τον ίσκιο του άγριου θυμού
ξέμπαρκος σα σκορπισμένος θάμαι
στον αγέρα μέσα του καημού
φλόγα καυτερή στο αίμα ρέει
με κατακαίει ψιθυριστά
η σκέψη μου η τρελλή θα φταίει
κι ο μέγας ένοχος της η ερημιά
πέρασα τον τοίχο των καιρών
είμαι πια φευγάτος στην ιδέα
σώμα στο αθάνατο παρόν
να ψάχνω εσένα στα ωραία
Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-05-2016 |