Μαχαιρι Στην Καρδια Δημιουργός: efimeli, eustathia melissarostergiou ΓΙΑ 'ΣΕΝΑ..!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
Τα όνειρα που κάναμε μαζί.............
τα σβήνει ξαφνικά η απουσία.........
δεν έχει άλλο νόημα η ζωή..............
μονάχα ........τη δική σου παρουσία.
Μαχαίρι στην καρδιά η λογική.........
ακούω στη σιωπή το όνομά σου.....
μαχαίρι στην καρδιά και όπου βγει..
η σκέψη μου παγώνει στη ματιά σου.
Τα δάκρυα μου καίνε τη ψυχή..............
με έκοψε στα δυο η μοναξιά μου..........
δε βρίσκω απαντήσεις στα γιατί...........
που σ'έκαναν να φύγεις..... μακριά μου.
Μαχαίρι στην καρδιά η λογική................
ακούω στη σιωπή το όνομά σου............
μαχαίρι στην καρδιά και όπου βγει.........
η σκέψη μου παγώνει.......στη ματιά σου.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-05-2016 |