Ποτε Δεν Φανταζομουνα Δημιουργός: φραγκοσυριανος, Βαγγέλης Βουτσίνος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝΑ
Κέφια πολλά έχω σήμερα
γιατί σε είδα πάλι
τις λύπες μου τις έδιωξες
έχω χαρά μεγάλη
Ποτέ δεν φανταζόμουνα
μετά από τόσα χρόνια
πως θα ρθεις να με ξαναδείς
αγάπη μου αιώνια
Χρόνια περίμενα να δω
τα όμορφα σου μάτια
που μέσα ονειρευόμουνα
πως έχτιζα παλάτια
Τώρα που γύρισες ξανά
όλα έχουν αλλάξει
το μαξιλάρι μου ποτέ
δεν πρόκειται να στάξει
Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-05-2016 |