Στιχους σου στελνω λατρεμενη Δημιουργός: ΑΜΑΡΥΛΙΣ Σας ευχαριστω ολους απο τη ψυχη μου, καλη εβδομαδα να εχετε. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Το πρωτο ποιημα ηταν για σενα
σε μαξιλαρια μουσκεμενα
ειναι που ποναγα πολυ
μου` λειπες τοσο, εσυ
Πηρα στυλο κι ενα τετραδιο
κλαιω, πονω
το σπιτι αδειο
Μ` αγαπαγες χρονια, καιρο
εφυγες, πηγες στο Θεο
δεν ηθελα να ξημερωσει
ο πονος δε λεει να μερωσει
Εβλεπες απο ψηλα
τη ψυχη μου να πονα
γραψε, μου` ειπες στ` αληθινα
Μολυβια, πενες αγαπημενη
στιχους σου στελνω, λατρεμενη
Μ` αφησες μια κληρονομια
μιλω , μοναχη στα χαρτια
Φυλαχτο θα τα κρεμασω εγω
θα` ρθω να στα αφιερωσω
θα` ρθω μια μερα να στα δωσω
23.5.2016 Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-05-2016 |