Στου Οριζοντα Την Ακρη Δημιουργός: athos.ioannou@gmail.com Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΣΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΗΝ ΑΚΡΗ
Σαν αγναντεύω το πρωί,
του ορίζοντα την άκρη,
κι η θάλασσα η απέραντη,
γεννά αυτή την πάχνη,
αρχίζω να ονειρεύομαι,
με μάτια ανοιγμένα,
βλέπω φιγούρες όμορφες,
λουλούδια ανθισμένα,
κι ανάμεσα τους ξαφνικά,
βλέπω αυτήν που θέλω,
να της μιλήσω να της πω,
πως τώρα πιά το ξέρω,
ότι κι αυτή μ΄αγάπησε,
όπως κι εγώ εκείνην,
κι ότιθα ζήσουμε μαζί,
η αγάπη μας θα μείνει,
για πάντα πάντα μέσα στις καρδιές,
ποτέ της δεν θα σβύσει,
κι η θάλασσα που μας πονά,
ποτέ δεν θα νικήσει.
ΑΝΘΙΜΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-05-2016 | |