Θα σε παντρευτώ Δημιουργός: stixer-man Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Φοβάσαι να παραδωθεις
και σε μένα ν αφεθείς
Σου λένε για μένα ψέμματα πολλα
Πως δεν βλέπω μια γυναίκα σοβαρά
Μα πως να στο πω για να καταλάβεις
Ως το Σάββατο να τρέξεις να προλάβεις
Θέλω μαζι σου πολλα να ονειρευτώ
Για αυτο καρδιά μου θα σε παντρευτώ
Δεν ξέρεις για μένα λες πολλα
Πως αυτα δεν ειναι απλά
Μα κοιτα με για λιγο μες τα ματια
Εσυ υπάρχεις στης ψυχής τα μονοπάτια
Μα πως να στο πω για να καταλάβεις
Ως το Σάββατο να τρέξεις να προλάβεις
Δεν το περιμενα ξανά να ερωτευτώ
Τι κάθεσαι ; Ετοιμάσου ,θα σε παντρευτώ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-05-2016 |