Τα πλοία Δημιουργός: Στάμ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πόσα πολλά εμπόδια
Κι άσχημες συγκυρίες
Δεν μας αφήνουνε καρδιά μου
Ναρθουμε κοντά
Δεν είναι πως κουράστηκα
Μην ψάχνεις για αιτίες
Είναι αυτή η απόσταση
Που πάλι μας νικά
«Κάθε βράδυ ξεκινούν
Πλοία για ναρθούν σε σένα,
Μα ούτε απόψε είμαι μέσα σε κανένα
Στέκομαι και τα κοιτώ
Θυμάμαι βράδια ονειρεμένα,
Νύχτες που ήταν μόνο
Για σένα και για μένα»
Ναξερες πως πληγώνομαι
Μονάχα στην ιδέα,
Πως είμαι μακριά σου εγώ
Στις δύσκολες στιγμές
Μα όσο κι αν πονά η καρδιά
Θ'αντέξω τις θυσίες
Αφού μονάχα δίπλα σου
Είναι όλα αληθινά
Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-06-2006 |