Το αντίο Δημιουργός: Ixtheis Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ενα αντιο πρεπει να πω
Και ας είναι δύσκολο..
Μπορώ
Δεν πρέπει άλλο να πονω
Για έναν αντρα που αγαπώ
Συνέχεια μαραζωνω
Χωρίς λόγο πληγωνω
Οποτε Αντιο θα σου πω
Χωρίς κανεναν δισταγμο
Θα σε ξεχασω οσο μπορώ
Και τοτε θα δικαιωθω
Το ξερεις ποσο σ αγάπω
Αλλά δεν το μπορώ αλλο αυτό
Να σ αγαπώ κ να πονω ..
Δεν το μπορώ πλεον αυτο..
Για αυτο αντιο θα σου πω
Και θα πιω να ξεχαστω
Γιατι εγώ μπορεί να σ αγαπώ
Μα θα το δεις πως θα χαθώ
Κ εσυ θα αναρωτιεσαι
Τον λόγο που στεναχωριεσαι
Και τοτε θα με ψαχνεις
Για ένα χαδι μια αγκαλιά
Μα τοτε θα είναι πλέον πια πολυ αργά
Κ τοτε εγώ θα σου πω
Αντιο φευγω σ αγαπώ...
Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-05-2016 |