Μόνες Καρδιές Δημιουργός: TheVampDiaries, Μανώλης ΟΜΙΛΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ.....Ο ρυθμός στο ρεφραιν (ΜΟΝΟ) του τραγουδιού: "Μόνη καρδιά" της Πέγκυ Ζήνας, είναι ολόκληρος ο ρυθμός του τραγουδιού αυτού. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Δυο νεαροί
Μιλάνε στην Αγάπη για τα Όνειρά τους
Μοναδικοί
Τους βλέπω και ζηλεύω αυτό το άγγιγμά τους
Ξεχωριστοί
Βοηθούν φτωχούς κι ανέργους κάθε μέρα
Εδώ κι εκεί
Τρέχουν για να ζήσουν, για να φάνε, τρέχουν σφαίρα
Τέτοια ζωή
Δεν έχω ξαναδεί σε κανένα άλλο ζευγάρι
Τέτοιο φιλί
Ούτε σε ταινίες, σ' Όνειρα, σε κανένα άλλο Φεγγάρι
Μόνες Καρδιές
Δυο καρδιές που διώχνουν μακριά τον πόνο
Χωρίς χαρές
Ψάχνουνε να βρούνε της ζωής τον δρόμο...
Μόνες Καρδιές
Βοηθούν ανθρώπους με μεγάλη φτώχεια
Μοναδικές
Όνειρα, Υποσχέσεις και Αγάπης λόγια...
Σαν Πρίγκιπας
Πολλά φιλιά της δίνει και την προστατεύει
Αλλά κι αυτή
Τον παίρνει αγκαλιά και γλυκά τον'ε χαϊδεύει
Αχ, βρε ζωή
Γιατί περνάει ο χρόνος τόσο γρήγορα; άχ
Ζήστε εσείς
Γιατί σ' εμάς περάσανε τα χρόνια, άχ
Αν στη ζωή
Μείνω ακόμα λίγο, για εσάς θα γράφω
Η Αγάπη αυτή
Θα 'ναι Αθάνατη, το υπογράφω
Μόνες Καρδιές
Δυο καρδιές που διώχνουν μακριά τον πόνο
Χωρίς χαρές
Ψάχνουνε να βρούνε της ζωής τον δρόμο...
Μόνες Καρδιές
Βοηθούν ανθρώπους με μεγάλη φτώχεια
Μοναδικές
Όνειρα, Υποσχέσεις και Αγάπης λόγια... (×2). Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-05-2016 | |