Σα Τον Εγκληματια Δημιουργός: φραγκοσυριανος, Βαγγέλης Βουτσίνος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΣΑ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ
Μες τα σοκάκια τα στενά
λυπάμαι σαν περνάω
εκεί που βγαίναμε μαζί
μόνος μου τριγυρνάω
Μόνος μου τριγυρνάω
πίνω και ξενυχτάω
δεν έχω που να πάω
όπως τον εγκληματία
που έχει κάνει φόνο
και τριγυρνά συνέχεια
πάντα στον ίδιο τόπο
έτσι κι εγώ κατάντησα
μονάχος να γυρίζω
μήπως ακούσω βήματα
μήπως σε συναντήσω
Μες τα χαλάσματα ριγώ
τη μέρα μη με δούνε
και πούνε να ο ναυαγός
και σε κατηγορούνε Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-06-2016 |