Σε θυμήθηκα Δημιουργός: mar@ki 9410 4ever, Μαριαλέξα Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σε θυμήθηκα
πέρασα τυχαία
αποκεί που δουλεύεις
και διαλύθηκα
Να περάσω τον δρόμο
και να σε δω, δεν αρνήθηκα
...στο λέω ειλικρινά...
Σε θυμήθηκα
τα μάτια σου είδα
που εδώ και χρόνια
τα στερήθηκα
Το χαμόγελο σου
αντίκρισα
Είπα είναι όνειρο
μα δε ξύπνησα
Σε θυμήθηκα
Ας άλλαζαν όλα
μια ευχή τώρα κάνω
Να σε διαγράψω
ή από το χέρι να σε πάρω
Δεν ξέρω αν το νιώθω
ή κάποιο λάθος πάλι κάνω
αν είναι φαντασία ο,τι σ'αγαπάω
Σε θυμήθηκα
ένα βλέμμα μου εριξες
κι από τον εγωισμό μου
κρύφτηκα
Σε θυμήθηκα
μα γιατί να σε δω;
Πληγώθηκα
δεν έπρεπε να γίνει αυτό
Γιατί με πλήγωσες. θυμήθηκα
μα θα δεις πόσες ζωές ακόμα εγώ
θα ξαναγεννηθώ....
Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-06-2016 |