Ενα ραντεβου Δημιουργός: Φεη Χρονα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σαν τον ηχο απτο φεγγαρι
ενα σπανιο μαργαριταρι εσυ
Σβυνεις καθε μου βραδυ
κ με αλλο χρωμα ανατελεις καθε πρωι
Ενα ραντεβου η καθε ανασα σου
ενα σαγαπω καθε σου φιλι
ενα ταξιδι στο απειρο τα ματια σου
κ γω ολη εσυ
Μια μουσικη η καθε νοτα απτα χειλη σου
ζηλευω την καθε σου στιγμη
ζηλευω την ζωη μου
πουσουνα εσυ
Ενα ραντεβου η καθε ανασα σου
ενα σαγαπω καθε σου φιλι
ενα ταξιδι στα απειρο τα ματια σου κ γω ολη
εσυ
Ενα συννεφο στην αβυσσο μου η ζωη
ενα χερι που μου δωσες εσυ
ποσα σαγαπω μου ταξιδευουν με τον ανεμο
κ εσυ δεν εισαι εκει
Ενα ραντεβου η καθε ανασα σου
μια αναμνηση στο σωμα μου καθε σου φιλι
Ενα σαγαπω μου καθε νοτα σου
ενα ταξιδι στη καρδια μου εσυ
μια αγαπη η αναμνηση αγαπη μου
ελα σε περιμενω εκει Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-07-2016 |