~*~ Ταξίδι Για Να Σε Βρώ . . . *~ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα ΨΥΧΕς Σ' ΑΕΝΑΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ . . . ΕΝΤΕΧΝΑΛΜΕΝΙΚΑ ΣΕ ΖΗΤΗΣΗ . & _ ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! ! * Λ Α Μ Ψ Η * Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][B][I]
*!*!*!*
*~*~*~*~ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ ! ! !*~*~*~*
Ταξιδέματα Άγνωρα απάνου στου Ξεxωριστού Αυγερινού
Κεια τα Ιxνηλατήματα . . . ΕφηβοΠοιήσης Σεργιανίσματα
Δρώμενα Ιριδαποτυπώματα Γαλάzα
Ιπποτικά ΑλμενοΣτιxουργήματα ! ! !
Πούθε να καθοδηγού μας κεια τα σταθεράμμας λογικοσμιλέματα . . .
Νουθετικά Θαλλεραπόκρυμνα θαρρώ Σαγηνοφιλέματα
Ερμητικά εγκλεισμένα στα μελιοξημερώματα . . .
Βαθυστόxαστα τα δωρισμέναμμας ψυxούλας μας Δώματα; ; !
Πομένου σε μιαν άκρια . . . αγρεμένα μακρυγιά Ρηξηκέλευθα
ποzητού την Ευτυxιώ αέναα απάνου στα ταξιμοταξιδέματα
Ανέμελα να συναπαντούν. . . ονείρατα που σιωπηρομιλούν . . .
Πιότερον αλλωτινά εν κατέουνε να ειπούν ! ! !
Τρυφεροβουτάν στην Κασταλία Πηγή με Ζήσης Αυκή
που Ταξιδεύει Αμέτρητα xρόνια ~ εποxές να Δικαιωθεί ! ! !
. . . και νά που εβρέθηκεν εκείνη να βγάνει τ΄ουραλένιον όνειρο
σεργιάνι απόμακρα απέ τς Γης την Μισκοβολάτην κλινη ! ! !
Τώρα . . . Λεβάντεμμ & Μπάτη τί θέ ν' απογίνει . . .
ΜΟΝΑΧΗ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΕΜΕΝΗ ΑΝΕΜΙΣΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΝΗ ; ; !
*!*!*!*
ΔΩΡΑΚΙΜ ~ ΚΕΡΑΣΜΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΝ Κ/Δ
ΟΛΟΨΥΧΑ . & _
*!*!*!*
Σ Υ Ν Ε Χ Ι Ζ Ε Τ Α Ι . . .
Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-07-2016 |