Και το ροζουλι σου το τσαντακι Δημιουργός: ΑΜΑΡΥΛΙΣ Καλημερα φιλαρακια πολυ σας ευχαριστω, σημερα το` ριξα στη τσακπινια.... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ησουνα μια δροσοσταλια
κι ειχες καπελλο στα μαλλια
στεκομαι εκει και σε κοιτω
φορας φουστανι κλαρωτο
Μαλλακια χρωμα χρυσαφι
και μια μυτουλα Γαλλικη
μια μεσουλα μια σταλια
αχ..τα κυματιστα σου τα μαλλια
Σε κοιταγα στη προκυμαια
καμμια στο κοσμο πιο ωραια
κρατουσες ροζ τσαντακι
μια πριγκηπεσα, ενα κουκλακι
Ενα ναζακι στη ματια
και λαγνα γαλανα ματια
κουρελι μου` γινε η καρδια
και η ψυχη κομματια
Φυσηξε ενα αερακι
και πηρε το καπελλακι
το κρατησα σα στολιδακι
παρ` το καπελλο κοριτσακι
Και μενα πες μου πως σε λενε
τα φυλλοκαρδια μου, για σενα καινε
ελα να φυγουμε ταξιδια
για σενα ολα τα χατηρια
Για τ` ασπρο σου το καπελλακι
και το ροζουλι τσαντακι
τη μεσουλα δαχτυλιδι
εγω θα σ` εχω για στολιδι Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-07-2016 |