~ Ανταρτικη Μνημη ! *~ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα ΛΕΦΤΕΡΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΑΠΟ ΨΥΧΗς . . . ΨΥΧΑΝΕΜΙΖΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΟΚΡΟΥΣΤΑΛΛΕΝΙΑς ΙΑΧΗς . & _ ΛΑΜΠΕΡΟΚΑΛΛΗΣΠΕΡΑΚΙΑ ΖΩΦΕΡΟΥ ΙΟΥΛΗ ! ! ! ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! ! * Λ Α Μ Ψ Η * Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
[align=center][B][I]*~*~*~*~ ΑΝΤΑΡΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ! ! !*~*~*~*
Αναμοxλεύγει Νουθετικά Ταξιμιάρικη Αλλωτινή Μπέσα
Ρηξηκέλευθα Τυxοδιωκτικά Ιριδοκαμωμένα Αποκτά Αέναα τα Κεκτημένα . . !
ΗθικοΜελένια Μή δίδοντας δεκάρα για κανένα . . .
Εύμορφην μμε ΤρυφερΑισθήματα Εκλεπτισμένα
κεια τα ΜοναδικοΚλεμμένα απέ τους φοριαμούς
των Ουραλένιων Αθανάτων . . .
Νέκταρ Αμάλθειας Νωxελικών Εφηβοπερασμάτων ! ! !
Ηρωϊκά ΜαλαμοΣμιλεμένη μια Διαίσθηση
Ωσάν Παραίσθηση απ΄Αλλού Φερμένη ! ! !
ΗΧΕΙ ΜΕς ΣΤΑ ΘΕΣΠΕΣΙΑ ΔΩΜΑΤΑ
ΠΟΡΦΥΡΟΧΑΡΑΥΓΕς . . . ΑΥΓΕΡΙΝΟΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ
ΠΥΡΡΑΝΙΑ ΔΕΙΛΙΝΑ . . . ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΕς
ΣΤ' ΑΣΗΜΙ ΕΝΑΣΤΡΕς ΝΥΚΤΙΕς ! ! !
~*~ ΠΑΜΕ ΚΑΡΔΙΑΜΟΥ ΑΝΤΑΜΑ ΑΝ ΤΟ ΘΕς ! ! !
ΚΕΙΕς ΟΙ ΜΝΗΝΕς ΠΡΟΣΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ
ΝΟΥΦΑΡΕΝΙΑ ΑΝΘΗΡΕς . . .
ΜΟΣΚΟΒΟΛΑΔΑ ΑΠΕ ΡΟΖΟΥΛΙ & ΠΑΝΛΕΥΚΕς
ΑΜΥΓΔΑΛΙΕς ΚΕΙΕς ΠΟΥ ΚΑΜΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ
ΝΑ ΠΟΜΕΙΝΟΥ ΣΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΡΕΣΤΈς . & _
*~*~*~*
ΟΛΑΝΘΙΣΤΕς ΡΑΓΕς ΛΕΥΤΕΡΟΥ ΤΑΞΙΔΕΜΟΥ
ΕΝΤΟς ΨΥΧΗς ΑΕΝΑΟΥ ΠΟΡΦΥΡΟΥ ΔΡΥΜΜΟΥ . & _
*!*!*!*
ΔΩΡΑΚΙΜ ~ ΚΕΡΑΣΜΑ Κ/Δ ΟΛΟΨΥΧΑ
ΓΙΑΣΕΜΕΝΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ . & _
*!*!*!*
ΛΑΜΠΕΡΕς ΙΟΥΛΗ ΡΟΔΟΝΑΤΕς ΚΑΛΛΗΣΠΕΡΕς ! ! !
ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! !
ΜΕς ΑΠΕ ΤΗΝ ΤΑΞΙΜΙΑΡΙΚΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑς ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η *
************************************************************************************
Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-07-2016 |