Ολα τελείωσαν για μας Δημιουργός: stixer-man Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Ειχαμε αφήσει κατι στη μέση
κατι ωραίο για μας τους δυο
Μα εσυ τώρα δίχως λέξη
άλλαξες το πλάνο αυτο
Πηρα ένα δώρο κι ήρθα απόψε
πως σε θέλω να σου πω
μα στην πόρτα άλλον βρήκα
να σου λέει σ αγαπώ
Περίμενα να απαντήσεις
πως εμένα αγαπάς
Μα διάλεξες εκείνον
κι ολα τελείωσαν για μας
Σου δωσα χρόνο να σκεφτείς
μα εσυ επέλεξες να μου κρυφτείς
όταν ήρθα να σου δείξω το ποσο σ αγαπώ
δηλητήριο με κερασες αντι για γλυκό ποτό
Πηρα ένα δώρο κι ήρθα απόψε
πως σε θέλω να σου πω
μα στην πόρτα άλλον βρήκα
να σου λέει σ αγαπώ
Περίμενα να απαντήσεις
πως εμένα αγαπάς
Μα διάλεξες εκείνον
κι ολα τελείωσαν για μας
Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-07-2016 |