Οι αναμνήσεις Δημιουργός: smaragdenia, Δάφνη Καλημέρα φιλοι μου...............ένα ταξίδι η ζωή μας, με μπουνάτσες και φουρτούνες............. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Είμαι πάνω σε ένα βουνό, δίπλα σε μία λίμνη
πριν απο χρόνια πολλά παιδί, είχα εδώ μείνει.
Είχα να έρθω πολύ καιρό,και τώρα που είμαι εδώ,
οι αναμνήσεις στο μυαλό, στήσαν τρελό χορό.
Μικρό παιδί τότε εγώ,πάνω εδώ γυρνούσα,
χαιρόμουν εδώ έτρεχα, τα νιάτα μου τα ζούσα.
Τα ζούσα τα χαιρόμουν, ξέγνοιαστο σαν παιδί,
αχ! πίσω να ερχότανε, να έπιανε η ευχή.
Πίσω να ρθούνε τα παλιά,τα χρόνια να γυρνούσαν,
σαν ξέγνοιαστο παιδί ,χαρές πολλές θα ζούσα.
Φεύγουν τα χρόνια μας περνούν, ζούμε με αναμνήσεις,
αχ! να μπορούσες όλα αυτά, πίσω να τα γυρίσεις.
Οι αναμνήσεις μας να ρθούν,που ήτανε δικές μου
τα όνειρα να μην χαθούν,να ρθουν και οι χαρές μου.
Μου το χρωστά αυτό η ζωή, αυτό και άλλα ακόμα,
γιατί πάντα ζω και νοιάζομαι, με την ψυχή στο στόμα. Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-07-2016 | |