Στρατες θαλασσινες(ε) Δημιουργός: Δ.ΣΚΟΥΦΟΣ, Νίκος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Στρατες θαλασσινες
δεν ηρθε ποτε τελικα
εκεινος ο απο μηχανης θεος
που εκ συνηθειας περιμεναμε
σκουριασε εδω και χρονια
εμεις πουλησαμε τα παλιοσιδερα
για να χτισουμε τα αμμοσπιτα
..........................................................................
χαμενες γενιες χαμενα χρονια
τιποτα δεν κραταει αιωνια
και οι θαλασσινες οι στρατες
σβηνουνε ιχνη και αυταπατες
Δ. ΣΚΟΥΦΟΣ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-07-2016 |