Όλα σβήσανε Δημιουργός: leonidas.martelos, Ν. Θεοδωρόπουλος(Λεωνίδας Μαρτ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Δίχως να υπάρχει θέμα
το μεγάλο σου το ψέμα
κυκλοφόρησες
και απλώθηκε σα φήμη...
Πόρτα πόρτα καλντερίμι
με εξόρισες
Μου 'ριξες την κατηγόρια
και κορίτσια και αγόρια
με μισήσανε
Κέρδισες με την καμία
και σου είχα αδυναμία...
Κι όλα σβήσανε
Κερδισμένη τώρα βγήκες
που καθυστερούν οι δίκες
για να ψάξουνε
μες σε φάκελους κι αρχεία..
Έχω αδιάσειστα στοιχεία
που θα λάμψουνε
Μου 'ριξες την κατηγόρια
και κορίτσια και αγόρια
με μισήσανε
Κέρδισες με την καμία
και σου είχα αδυναμία...
Κι όλα σβήσανε Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-07-2016 |