Νυχτωσε Δημιουργός: Alskling, Μουσικήν ποίει, ώ Σώκρατες ...πόσες ακόμα νύχτες θα αρνηθείς;;; Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Νύχτωσε τώρα!!.. ώρα πια νυχτερινή, δικιά μας..
Έχεις μια ποίηση ανυπόταχτη στην άκρατη σιωπή,
Μελαγχολία στην απαράμιλλη σου χάρη
Μου λιώνεις την καρδιά τόσο γλυκά
Μιλάς συνέχεια για όλα αυτά που έχουν αιώνες τώρα πάψει να υπάρχουν
Για όσα πέθαναν ή πρέπει να πεθάνουν…
Κάθε φορά κλείνουμε αυτή την ατέλειωτη σιωπή
Με μια μονάχα λέξη σου: «Κουράγιο!..»
Και μια υπόσχεση για όσα δεν υπάρχουν…
Το ξενυχτήσαμε ξανά! Ξημέρωμα…!
Ας τελειώνουμε…
Ξύπνα!! Το ξέρεις και το ξέρουμε καλά:
Ούτε κουράγιο ούτε και ποίηση υπάρχει!
μ.σ.
27/7/16
Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-07-2016 |