Νυχτα καλοκαιριου Δημιουργός: παναγιωτης κοκκινιδης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τα μάτια σου κοιτώ και γαληνεύει η ψυχή μου
Μαζί σου θέλω να περνώ την καθεμιά στιγμή μου
Τυχαία γνωριστήκαμε κι αμέσως γίναμε ένα
Τα λόγια που δεν είπαμε, στ’ αστέρια είναι γραμμένα
Κάτω απ’ το φως του φεγγαριού
Μια νύχτα του καλοκαιριού
Μ’ έχεις στην αγκαλιά σου
Αμέσως θέλω να χαθώ
Σ’ εσένα να παραδοθώ
Και στα γλυκά φιλιά σου
Έχεις όλα αυτά, που θέλει η κάρδια
Για σένα να χτυπά, πάντα και δυνατά
Είναι μια αγάπη δυνατή, φάνηκε απ’ την αρχή
Εμείς αγάπη μου μαζί, για μια ολόκληρη ζωή Δημοσίευση στο stixoi.info: 29-07-2016 |