Αγαπη, δωστε ανθρωποι Δημιουργός: ΑΜΑΡΥΛΙΣ Καλημερα φιλαρακια και σημερα γραφω με θλιψη 78 φωτιες καινε τη χωρα, καινε το βιος των ανθρωπων. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Οτι ξυπνα ο λογισμος
ειναι για την αγαπη
δρομος μακρυς και αλλαργινος
σε κοινωνια σκαρτη
Χωρις αγαπη, ποιος να ζει
σ` αυτη την οικουμενη
μανα για το μικρο παιδι
αγαπη, ευλογημενη
Πορτες ανοιγει της καρδιας
φερνει την ευτυχια
αγαπη της παρηγοριας
αγαπη, στην ουσια
Μ` αγαπη το μικρο παιδι
θεριευει, μεγαλωνει
η αγαπη σ` ολη τη γη
μερευει και ριζωνει
Η αγαπη δωρο ακριβο
πολυτιμο πετραδι
ζωης, ειναι το μυστικο
για ομορφο υφαδι
Υφαδι αγαπης στη ζωη
το κοσμο τον σκεπαζει
ειν η αγαπη, προσευχη
και σκεπαστρο στ` αγιαζι
Ειν η αγαπη ακριβη
κι αλλες φορες ποναει
ειναι πηγη μοναδικη
στους ουρανους μας παει
Αγαπη, δωστε ανθρωποι
αγαπη και ειρηνη
ζωης που` ναι απανθρωπη
δωστε τη καλοσυνη
Φως της αγαπης, σ` ολη τη γη
να καιει, να φωτιζει
αστερι ναν η διαδρομη
ζωη μας, να οριζει
Αγαπη, δωρο του Θεου
τα δυο ενα κανει
αγαπη εσυ, του λογισμου
αγαπη, μονο, φτανει Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-08-2016 | |