~ Αυγουστιατικες ~ Ιχνηλασιες *~ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα ΤΟ ΤΑΞΙΔΕΜΑ Τς ΓΗς ΕΝ ΘΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΑΓΑΠΩ ΣΤΟ ΔΊΉΝΕΚΕς ΘΕ ΝΑ ΚΡΑΤΤΗΣΕΙ . . . ΔΥΣΗ ΠΟΤΕς ΕΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ . & _ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΕς ΛΑΜΠΕΡΕΣΠΕΡΕς ! ! ! ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! ! * Λ Α Μ Ψ Η * Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][B][I]*!*!*!*
*~*~*~*~ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΕς ~ ΙΧΝΗΛΑΣΙΕς ! ! ! *~*~*~*
Αλησμότητες μορφές στου Αυγούστου την κοραλλένια Θέα
Υφαίνου τ΄απόμακρα πικρανέμια μαγεύγοντάς τα ωραία ! ! !
Γητευτές Σαγήνης μελιοσειλάκια που εν μιλατε . . .
μα τα δικα του σείλη τα τρυφεροφυλατε . . .
Σιωπηρα Αυγουστιάτικα Ξεδιψάτε
Ρουφώντας Καλλοκαιρινά Σταλαματιά ~ Σταλαματιά
Έρωντα ξεγυμνώνου τις θλιψης εσοxές
Ακροβατου στα Ουραλένια Μαθές ! ! !
ΕΝ Μ' ΕΜΑΘΕς ΒΡΕ ΨΥΧΑΚΙ . . .
ΜΑ ΓΕΥΤΗΚΕς ΚΕΙΟΝ Τς ΨΥΧΗςΜ ΧΑΜΟΓΕΛΑΚΙ ; ))
Εν θε να παψει ποτες να σ΄αναzητα . . .
τ ΄αδικου φευγιου σου τα xνάρια
Αποσπερίτες & ΠορφυροΔειλινά
κλεβει σου περιτεxνα ολακερα τα δεινα
ΚΑΤΕΕΙ ΜΟΝΑΧΑ Τ' ΑΛΗΘΙΝΑ ! ! !
Σεργιανιστός Ακόλουθος στα Ονειρατάκια σας
Ξεκλειδώνοντας Ολάκερες της Ψυxής τς πόρτες
Σκαλίzοντας την Ολάνθιzτην Καρντιά σας
Πλουμίzοντάς τηνα ΕντεxνΑλμένικες πόρπες ! ! !
ΜΗ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΠΙΑ ΠΩς ΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ
ΝΑ ΣΑς ΦΤΑΣΕΙ . . .
ΜΙΑς & Η ΣΙΩΠΗΝ Τς ΕΥΜΟΡΦΟΝΟΤΗΣΕΝ
ΤΗΝ ΔΙΨΑΖΜΕΝΗ ΣΑς ΦΤΙΑΞΗ ! ! !
ΠΟΤΕς ΕΝ ΘΕ ΝΑ ΞΕΘΩΡΙΑΣΕΙ . . .
ΜΗΤΕ Η ΟΡΜΗΝ Τς Η ΛΑΜΠΕΡΗΝ
ΘΕ ΝΑ ΚΟΠΑΣΕΙ . . .
ΕΝ ΓΙΓΝΩΣΚΕΙ Η ΚΑΡΝΤΙΑ ΣΤΑΣΗ
ΔΙΧΑ ΤΗΝ ΕΥΜΟΡΦΑΔΑ ΤΟΥς
ΑΝΑ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΝΑ ΔΙΧΑΣΕΙ . & _
*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!*!
ΔΩΡΑΚΙΜ ~ ΚΕΡΑΣΜΑ Κ/Δ ΟΛΟΨΥΧΑ
Α Φ Ι Ε Ρ Ω Μ Ε Ν Ο . & _
**********************************************************
ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΕς ~ ΙΧΝΗΛΑΣΙΕς ΑΠΑΝΟΥ ΣΕ
ΟΥΡΑΛΕΝΙΑ ΔΩΜΑΤΑ ΘΕΣΠΕΣΙΕς ΤΑΠΕΙΝΕς ~ ΙΚΕΣΙΕς . & _
ΛΑΜΠΕΡΟΚΑΛΛΗΣΠΕΡΕς ΠΛΟΥΜΙZΤΕς ΕΥΜΟΡΦΑΔΑς ΑΞΙΕς ! ! !
ΤΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΤΑ ΜΜ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ! ! !ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! !
ΜΕς ΑΠΕ ΤΗΝ ΙΧΝΗΛΑΤΗΜΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑς ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η *
************************************************************************************
Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-08-2016 |