~ Θαλλερες Αληθειες ! *~ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα ΓΙΑΣΕΜΕΝΙΟΝ ΨΥΧΗς ΕΞ ~ ΗΜΕΡΩΜΑ . & _ΣΤΙΧΟΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ Τς ΛΗΣΜΟΝΙΑς ΑΠΕ ΑΝΑΤΟΛΑς Ως ΔΥΣΜΑς . & _ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! ! * Λ Α Μ Ψ Η * Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [B][I][align=center]
*!*!*!*
*~*~*~*~ ΘΑΛΛΕΡΕς ΑΛΗΘΕΙΕς ! ! ! *~*~*~*
Κεινες οι Θεαρεστες Σαγηνευτικες Λεξοπλεξιες . . .
Πως τις εκαταφερνεις τς Τρυφερο ~ Εμπνευzμενες
Απειρογέννεσις Αξιες ! ! !
Γευσιγνωσια Λευκου Ροδακινου στα σειλη
κεια τα τρικυμιας νοτιzμενα Αλμενιzματα
που Θεσπεσία τς εxεις στειλει ! ! !
*~* Πιοτερες στιγμοροες στη Ζηση μας , επιλεγουμε
μονοδρομα ν' απιθωσουμε μερος αυτης . . .
κειας της θαλλερης Αληθειας κραxτης ! ! !
Επιλεγουμε . . . Ευμορφαινουμε . . . Περαστικα
Τουριστικα ~ ΣτιxοΔιαβαινουμε
Σαν Ανταμωμενα Ενωτικα Σεργιαναμε
ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑς ΣΤ΄ΑΓΝΩΡΑ ΠΟΥ ΠΙΕΝΟΥΜΕ ! ! !
Θελτικα γνωριzοντας το συνεσης αποτελεzμα . . .
ως μετατραυματικον δομημα που καταφερνει
εφορια ψυxης . . .
Σενιαριzμενα κομματακια παzλ ανα τους Αιωνες
συμπληρωματικα για την Δημιουργια
απε ΛΗΘΗς ΚΥΚΛΩΝΕς ! ! !
*!*!*!*
ΔΩΡΑΚΙΜ ~ ΚΕΡΑΣΜΑ Κ/Δ
ΟΛΟΨΥΧΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ . & _
*!*!*!*
ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΑ
~ ΛΑΜΠΕΡΟ ~ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ! ! !
ΑΠΑΝΟΥ Σ ΕΝΑΣΤΡΑ ~ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ; ))
ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! ! ΜΕς ΑΠΕ ΤΗΝ
ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΡΝΤΙΑ ΜΑς ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η *
*************************************************************************
Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-08-2016 |