Γλέντι Ιουλίου Δημιουργός: ΦΟΥΛΑ, ΣΟΦΙΑ.Π Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Καλοκαιρινό γλέντι
για τους δυό μας
αγάπη μου
τον Ιούλιο θα γίνει
θα λάμψει το φεγγάρι
μαζί μας
αγάπη μου
γλεντι τον Ιούλιο θα γίνει
Ρ
θα χορέψουν τ'αστέρια
του έρωτα μας τον χορό
αγάπη μου
θα μεθύσει η βραδιά
με της χαράς μας το ποτό
γλύκα μου
Ιουλιανό γλέντι
για μας
αγάπη μου
η πύλη του καλοκαιριού
θα ανοίξει
θα χορέψει η νύχτα
μαζί μας
αγάπη μου
γλέντι τον Ιούλιο θα γίνει
Ρ
θα χορέψουν τ'αστέρια
του έρωτα μας τον χορό
αγάπη μου
θα μεθύσει η βραδιά
με της χαράς μας το ποτό
γλύκα μου
Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-06-2006 |