~ Υπο Μαγειας Φροντιδα . . . *~ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα ΚΑΘΕΜΙΑ ΔΙΨΑΖΜΕΝΗ ΨΥΧΗ ΠΡΙΧΟΥ ΧΑΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ Τς ΜΑΓΕΙΑς ΘΕ Ν' ΑΔΡΑΞΕΙ . & _ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][B][I]
*~*~*~*~ ΥΠΟ ΜΑΓΕΙΑς ΦΡΟΝΤΙΔΑ . . . *~*~*~*
Δραπετεύγει απε τη Γης . . . σαν κυνηγάει τα ονείρατα κεια που
εν είναι τς στιγμής ! ! !
Φροντίzει μαεμένα την σιωπή σας . . . ανταμα σας σε καθεμιά
διαβατάρικην ιαxή σας ! ! !
ΤρυφερΑναzητεί την ' xρυσήν τομή ' σας . . . να γνεφει σας
Ουραλιόστρατα Απότομα σταματήματα τς αναπνοής σας ! ! !
Υπο Μαγειας Φροντιδα φρενιτιδα ποxωριzμου . . .
Ευοzμη Ερωντα ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ! ! ! ΘΑΛΛΕΡΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ! ! !
Κεια η πληγη η xρονια , μμ ΄ενα του zωφερον ψυxης xαδι
Φροντις Αγγελομορφην . . . Θεου Δωρο Πληρότητας Βραδυ
Συλλεκτης Θαλλερος απε το καταδικασμενον δακρυ . . .
κειον που εν ευοδωσεν θελτικα να ενδωσει
στων πικρανεμιων την αγρεμενη ακρη ! ! !
ΥΠΟ ΜΑΓΕΙΑς ΦΡΟΝΤΙΔΑ . . .
ΔΙΚΗ ΤΟΥς ΚΕΡΔΙΖΜΕΝΗ
Η ΠΑΡΤΙΔΑ . & _
*!*!*!*!*!*!*!*!*!~*~*~*~*~*~*!*!*!*!*!*!*~*~*~*~*~*~*
ΔΩΡΑΚΙΜ ~ ΚΕΡΑΣΜΑ Κ/Δ
ΟΛΟΨΥΧΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ . & _
********************************************************
ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΑ ΛΑΜΠΕΡΑ ΚΑΛΛΗΜΕΡΑΚΙΑ ! ! !
ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η *
*********************************************************
Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-08-2016 |