Ας το μάθει Δημιουργός: adespotoi, παντελής καλό Σαββατοκύριακο όπως σας αρέσει!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΑΣ ΤΟ ΜΑΘΕΙ
Η ψυχούλα μου ας το μάθει,
Ότι δεν υπάρχουνε βράχοι,
Η ψυχούλα μου ας μάθει,
Να δίνω στην ζήση μάχη.
Η ψυχούλα μου ας το μάθει,
Για τους ανθρώπους τα πάθη,
Η ψυχούλα μου ας μάθει,
Να κάνω μπορώ και λάθη.
Η ψυχούλα μου ας το μάθει,
Δεν είναι μες στον κόσμο μονάχη,
Η ψυχούλα μου ας μάθει,
Ν' αγαπώ όπως οι ξωμάχοι.
Η ψυχούλα μου ας το μάθει,
Έχει και το ρόδο αγκάθι,
Η ψυχούλα μου ας μάθει,
Να μοιράζω το καλάθι.
+ 20/8/16
Παντελής.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-08-2016 | |