Σ' Ολο Το Σωμα Παγωνια Δημιουργός: φραγκοσυριανος, Βαγγέλης Βουτσίνος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σ' ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΑΓΩΝΙΑ
Λίμνη η καρδιά μου έγινε
κρύα και παγωμένη
αφού απόψε έφυγε
πάγωσε ότι έκαιγε
τώρα τι μ' απομένει
Σ' όλο το σώμα παγωνιά
κρυώνω μα δεν σπάει
και η καρδιά πονάει
Δεν έχω περιθώρια
στενέψανε τα όρια
έκλεισε κάθε πόρτα
αγιάτρευτοι οι στεναγμοί πικροί λυγμοί
μου στέρησε τα πάντα
και με' ρίξε στη μπόρα
να βασανίζομαι
να λιώνω να υποφέρω
και να ζητάω την ώρα
Κρύσταλλο το ουίσκι έγινε
η σκέψη με αργοπεθαίνει
και ώμος μου έφυγε
Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-08-2016 |