Ουράνιο Τόξο Δημιουργός: stixer-man Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Ποσο φοβάμαι καρδιά μου μη σε χάσω
ειναι στιγμες που βαθιά μελαγχολώ
σ οτι διαφωνησα να ξέρεις παω πάσο
καλές στιγμες μας τώρα εγω αναπολώ
Σε συγχωρώ αμέσως τώρα
φέρνω τον ήλιο να σβήσει η μπόρα
ουράνιο τόξο στον ουρανό θα φανεί
διάλεξε χρώμα και κανε ευχή
Ειναι αληθεια πως κάναμε λάθη
μα κι οι δυο τώρα έχουμε μάθει
ας μην πέσουμε λοιπόν στην παγίδα
ο εγωισμός κοφτερή ειναι λεπίδα
Σε συγχωρώ αμέσως τώρα
φέρνω τον ήλιο να σβήσει η μπόρα
ουράνιο τόξο στον ουρανό θα φανεί
διάλεξε χρώμα και κανε ευχή Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-08-2016 |