Αύγουστος ο έρωτας τρελός Δημιουργός: Rannia . k, ΡΑΝΙΑ Την καλημέρα μου σε όλους και ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΡΕΛΟΣ
Αύγουστος στα μάτια σου που κλαίνε
πέλαγο ο κόσμος σκοτεινό
ξέχασε οι φίλοι σου , σου λένε
βάλσαμο ο χρόνος, γιατρικό
Αύγουστος ο έρωτας τρελός
φθείρεται
δεν γίνεται αλλιώς
πνίγεται
στο κάτασπρο το κύμα
Αύγουστος ο έρωτας τρελός
κάθεται
στα βότσαλα γυμνός
χάνεται
το χάραμα, τι κρίμα
Αύγουστος στα χείλη σου που καίνε
άσπλαχνος ο πόνος,δυνατός
πρόσεξε οι φίλοι σου σου λένε
πάλεψε να μείνεις ζωντανός
Αύγουστος ο έρωτας τρελός
φθείρεται
δεν γίνεται αλλιώς
πνίγεται
στο κάτασπρο το κύμα
Αύγουστος ο έρωτας τρελός
κάθεται
στα βότσαλα γυμνός
χάνεται
το χάραμα, τι κρίμα
Ρ.Κ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-08-2016 |