Δύο αστέρια Δημιουργός: Vasilis Elgreco Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Είναι κάποιες στιγμές που οι κλεφτές μας ματιές
Φλόγες είναι που λιώνουν τα πάντα
Και ζητάμε απλά να βρεθούμε αγκαλιά
Και να μείνουμε έτσι για πάντα
Είμαστε δυο κορμιά με αλυσίδα βαριά
Σε άλλων όνειρα πάντα κομπάρσοι
Δυο απλοί θεατές, δανεικοί εραστές
Σε αγάπες που έχουν σωπάσει
Μια φωτιά δυνατή, που μας καίει το κορμί
Σαν δεν βλεπόμαστε μισούς μας αφήνει
Εκείνη η νύχτα η τρελή, μας τύλιξε στην βροχή
Στου ερώτα ετούτη την δύνη
Είμαστε δύο ψυχές δυο μικρούλες κραυγές
Σαν δύο ψίθυροι στην νύχτα χαμένοι
Που μονάχα ζητούν, αγκαλιά να κρυφτούν
Σαν δυο παράνομοι ερωτευμένοι
Ας βάλουμε τώρα φωτιά, στα δυο μας κορμιά
Στου ερωτά τα κρυφά μας λημέρια
Κι αν ρωτήσει κανείς που χαθήκαμε εμείς
Κάποιος θα βρεθεί να του δείξει τα αστέρια
Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-08-2016 |