Ενα σημείο σου Δημιουργός: bakhc Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Επέλεξα να ακροβατώ στα θέλω σου
Μισή ζωή κρυμμένη στη σκιά σου
Μονάχα ένα ίχνος στο καπέλο σου
Την κάθε μου στιγμή να ζω κοντά σου
Επέλεξα να είμαι ένα σημείο σου
Μια ασυνέχεια επάνω στις γραμμές σου
Δεν γύρεψα ποτέ να 'μαι φορτίο σου
Μονάχα ένα κομμάτι απ' τις ζωές σου
Επέλεξα να σιωπώ στα λάθη σου
Ετσι κι αλλιώς σε είχα συγχωρέσει
Συνήθισα με τον καιρό τα πάθη σου
Και σου χρωστώ γι' αυτά που 'χω μπορέσει Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-08-2016 |