Νόημα Δημιουργός: Δήμητρα Λυπάμαι που σου στέρησα το νόημα...Καλημέρα σε όλους. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Νόημα
Οι ίσκοι των χεριών σου στη ψυχή μου
δίνουν παράσταση σα θέατρο σκιών
μένει αμίλητη ακόμα κι η κραυγή μου
ακόμα κι ο θυμός μου είναι απών.
Έχω κρατήσει μία θέση στη γωνία
σε μια οθόνη τη ζωή μου για να δω
και τι πειράζει που 'ναι φαρσοκωμωδία
πρωταγωνίστρια της χρόνια τώρα ζω.
Έχει τραβήξει τις κουρτίνες το φεγγάρι
έχω ξεχάσει και εγώ πως ν'αγαπώ
μα δεν σκοπεύω να σου κάνω αυτή τη χάρη
ακούς καρδιά μου; Πάρε απλά ένα Depon
Σκάσε,κοιμήσου,κλείσ' τα μάτια σου και πάψε
απόψε έπαθα........ αμνησία ολική
πάρε το σπίρτο σου και τους καημούς μου κάψε
τόλμησα και με βάφτισα ψυχή αιολική...
Πέταξα και δε γύρισα, κρύβομαι στους ανέμους
έτσι κι αλλιώς σε έχασα κι έγινες ξενιτιά
κοίταξες μα δεν είχες δει δρόμους μου ξεχασμένους
Νόημα είχε η ψυχή μα δεν το έχει πια...
Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-06-2006 |