~*~ Λ Α Ξ Ε Υ Γ Ει . . . *~ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα Λαξεύγει . . . ΤΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΣΚΛΗΡΟΔΑΚΤΥΛΩΝ ΤΗΝ ΑΕΝΑΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟΜΑΚΡΑ ΑΠΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥς ΕΠΙΓΕΙΑ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑ . & _ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][B][I]*!*!*!*
**************************************************
*~*~*~*~ Λ Α Ξ Ε Υ Γ ΕΙ . . . *~*~*~*
Λαξεύγει . . .
ΟΛΑΚΕΡΕς ΤΙς ΕΥΤΥΧΙΩς ΣΤΙΓΜΟΡΟΕς
ΚΕΙΕς ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΝ ΧΡΩΜΑ ΜΑΖΙ ΣΑς ! ! !
Λαξεύγει . . .
ΕΝΤΕΧΝΑΛΜΕΝΙΚΕς ΣΤΙΧΟΠΛΕΞΙΕς
ΜΕς ΣΤΗΝ ΑΛΛΩΤΙΝΗΝ ~ ΔΙΑΒΑΤΑΡΙΚΗΝ
ΤΟΥΡΙΖΤΙΚΗΝ ~ ΖΩΗΝ ΣΑς ! ! !
Λαξεύγει . . .
ΤΟΥ ΤΆΓΚΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗΝ ΣΑς
ΠΑΘΙΑΖΜΕΝΕς ΕΦΗΒΟΠΝΟΕς ~ ΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΕς
ΜΕΧΡΙς ΤΟ ΤΕΛΟς ΜΑΖΙ ΣΑς ! ! !
Λαξεύγει . . .
Ως ΕΡΩΤΟΓΕΝΗς ΔΡΑΠΕΤΗς
ΤΩΝ ΜΕΛΙΟΜΑΘΙΩΝ ΤΙς ΘΛΙΜΜΕΝΕς
ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙς . . .
Λ Α Ξ Ε Υ Γ ΕΙ . . .
ΣΑΝ ΤΡΥΦΕΡΟΒΟΥΤΑ ΣΤΑ ΠΕΘΥΜΗΤΑ
ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΡΤΙΖΜΑΤΑ
ΚΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΥΝ ΤΑ ΓΗΊ΄ΝΑ
ΑΓΓΕΛΟΣΤΑΛΑΜΑΤΕΝΙΑ
ΑΠΟΚΥΗΜΑΤΑ ! ! !
Λαξεύγει . . .
ΟΛΑΚΕΡΑ ΤΑ ΧΑΡΑΜΕΝΑ
ΑΥΓΕΡΙΝΟΛΕΓΟΜΕΝΑ
ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΓΙΚΟΣΜΙΛΕΥΓΕΙ ΣΕ ΘΗΣΑΥΡΩΝ
ΣΕΝΤΟΥΚΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ! ! !
Λαξεύγει . . .
ΤΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΣΚΛΗΡΟΔΑΚΤΥΛΩΝ
ΤΗΝ ΑΕΝΑΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ! ! !
*!*!*!*
ΑΠΟΜΑΚΡΑ ΑΠΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥς
ΕΠΙΓΕΙΑ
ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑ . &_
*****************************************************************************
ΕΥΜΟΡΦΟΚΤΕΡΙΖΕΙ ΤΗΝ
ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ . & _
*****************************************************************************
ΔΩΡΑΚΙΜ ~ ΚΕΡΑΖΜΑ Κ/Δ
ΟΛΟΨΥΧΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ . & _
******************************************************************************
ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΑ ΕΝΤΕΧΝΑΛΜΕΝΙΚΑ
ΛΑΜΠΕΡΟΚΑΛΛΗΝΥΚΤΑΚΙΑ ! ! !
ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! ! ΜΕς ΑΠΕ ΤΗΝ ΛΑΞΕΥΤΗΝ
ΖΩΦΕΡΗΝ ΚΑΡΝΤΙΑ ΜΑς ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η *
*********************************************************************************
Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-08-2016 |