«όμορφος άγγελος» Δημιουργός: Νίκος Χατζητρακόσιας, Νίκος Χατζητρακόσιας Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info «Όμορφος άγγελος»
Όταν θα νιώθεις μοναξιά
στο δώμα σου το βράδυ,
θα στέλνω όμορφο άγγελο
να σου προσφέρει χάδι.
Να ΄ναι απαλό σα τη μορφή
εκείνου που ζητούνε,
τα όμορφα τα μάτια σου
τόσο πολύ να δούνε.
Να σε κρατήσει αγκαλιά
γλυκά να ψιθυρίσει,
δυο λόγια τόσο τρυφερά
στ΄άστρα να σε γυρίσει.
Καρδιά μου μη φαντάζεσαι
ότι θ΄αργήσει τόσο,
να ΄ρθει εκείνη η βραδιά
τους χτύπους σου να νιώσω.
Και όταν ανοίξει η αγκαλιά
για να φωλιάσω μέσα,
θα βρίσκομαι στο θρόνο σου
γλυκιά μου πριγκηπέσα.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-09-2016 |