Έρωτας Δημιουργός: alextsak, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ....................... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΕΡΩΤΑΣ
Δεν θα σε παρακαλέσω
Ο έρωτας δεν είναι αγαθοεργία
Είναι φωτιά που καίει
Και χρειάζεται σπίθα για να ανάψει
Και η σπίθα είναι ένα κλικ
Σπίθα πετάει μια όμορφη εικόνα
Η ψυχή όταν είναι έτοιμη σπινθηρίζει
Και το απροσδόκητο επίσης
Κι αν σε ρωτήσουν
Τι του βρήκες και τον ερωτεύτηκες
Μην προσπαθήσεις να απαντήσεις
Άγνωστες οι βουλές του μικρού θεού
Έρωτας μια φωτιά
Που ξεκίνησε από μια σπίθα
Έκαψε τα πάντα στο πέρασμα του
Και τα άφησε όλα πανέμορφα
Δεν θα σε παρακαλέσω
Ο έρωτας δεν θέλει παρακάλια
Περιμένει το κατάλληλο κλικ
Και κατακλύζει
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 02/09/2016 Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-09-2016 |