Και η σιωπή μιλά Δημιουργός: tsiliakos, Γιώργος Τσιλιάκος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τηλέφωνο μου είπες - να μη σε ξαναπάρω
μα γω ομως δε βαστάω - και πάλι σε ζητάω
να ακούω τη σιωπή σου - το κλάμα και το γέλιο
είναι αυτό που θέλω - και αύριο να ζω
και η σιωπή μιλάει - σα σύνεφο κοιτά
στα αστέρια μουρμουράει - και την αυγή ξεχνά
τηλέφωνο μου είπες - να μη σε ξαναπάρω
μα γω ομως τα χάνω - κι ακόμα σε ζητάω
και η σιωπή μιλά - στο γέλιο και στο κλάμα
αδέλφια ήταν πάντα - και η σιωπή μιλά Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-09-2016 |