Μας χρωστάει η ζωή Δημιουργός: smaragdenia, Δάφνη ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.....ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Η καρδιά μου στα ύψη και η ψυχή μου στην πλάνη
την αγάπη μου φόρεσα, σαν λευκό ζωής φουστάνι,
γι΄αυτό ψυχή μου λικνίσου, πάρε φόρα και βγες
στο χορό αυτού του κόσμου, βγες και ξέχνα το χθες.
Η ζωή μας τρελή ,μας καλεί να χορέψουμε θέλει
σε ένα κύκνειο άσμα, μας τραβάει από το χέρι
και μας δείχνει τον τρόπο, το πως να ζήσουμε αυτή
χωρίς να χρειάζεται κόπο, στης ζωής το μαγαζί.
Μπες καρδιά μου με φόρα, μες στην πίστα αν αγαπάς
και όλα είναι πληρωμένα, με πόνο και αίμα της καρδιάς
τα έχουμε όλα πληρώσει, με δάκρυ και με θλίψη πολύ
και ακόμα μας χρωστάει, μας χρωστάει πολλά η ζωή.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-09-2016 | |