Μεγάλα λόγια Δημιουργός: Rannia . k, ΡΑΝΙΑ Την καλημέρα μου σε όλους και την αγάπη μου!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ
Μεγάλα λόγια μη μου πεις
θα γίνουν στάλες της βροχής
στο χώμα θα κυλήσουν
Θα γίνουν άστρα σκοτεινά
και λίγο πριν να δουν χαρά
τον πόνο θα γνωρίσουν
Μεγάλα λόγια της στιγμής
αν μ' αγαπάς να μη μου πεις
στα χείλη φίλα με γλυκά
κι άσε τα άλλα στην καρδιά
Μεγάλα λόγια μη μου πεις
θα γίνουν δρόμοι της φυγής
σαν φύλλα θα σκορπίσουν
Θα γίνουν βράδια πονηρά
και πάλι κρύα μοναξιά
στο τέλος θα κρατήσουν
Μεγάλα λόγια της στιγμής
αν μ' αγαπάς να μη μου πεις
στα χείλη φίλα με γλυκά
κι άσε τα άλλα στην καρδιά
Ρ.Κ Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-09-2016 |