Οι μεν και οι δε Δημιουργός: tsiliakos, Γιώργος Τσιλιάκος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τι να πιστέψεις πια - σε ποιον να πεις τον πόνο
και σαν να εισαι ειδικός - πετάς κι απο ένα λόγο
χίλιες κουβέντες μου πετάς - κι είναι σαν να'ναι μία
τα ταβερνάκια άδειασαν - ρημάξαν την πλατεία
που'ναι ο κόσμος ο πολύς - που'ναι κι η γνώση εκείνη
που μόνοιαζε τον άνθρωπο - κι ήταν όλοι φίλοι
Πάντα είσουν από εκεί - και πάντα ήταν από εδώ
πολλά τα ψέμματα στο λαό - που τα ξεχνάς όλα στο λεπτό
να'ναι τυχαία όλα αυτά? - με τίποτα δε μοιάζει
ο πλούσιος να χει τον παρά - ο φτωχός να'χει τον κασμά
κι όλα να΄ναι εντάξει
Αυτό πάντα τους βόλευε - και τώρα είναι στην πράξη
οι μεν και οι δε να υπάρχουμε - να βγάζουμε το μάτι
Πάντα είσουν από εκεί - και πάντα ήταν από εδώ
πολλά τα ψέμματα στο μυαλό - για να ξεχνάς στο λεπτό Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-09-2016 |