Διάλογος με τον κ. Lloyd Fisher Δημιουργός: ΤΕΜΑΧΙΣΤΗΣ, Τηλέμαχος (Μάχος) ...mmx Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Αυτή είναι μια φόρμα για κέικ
Κάποιοι θα ρίξουν μέσα το μίγμα
Θα το ψήσουν
Και θα το φάνε
Το περιεχόμενο
Το κέικ
Έχεις δει κανέναν να τρώει τη φόρμα
Εσύ είσαι μια φόρμα για ψυχή
Κάποιοι θα ρίξουν μέσα το μίγμα
Θα σε ψήσουν
Και θα σε φάνε
Την φόρμα
Το σώμα
Έχεις δει κανέναν να τρώει την ψυχή
ʼντε γαμήσου καραγκιόζη με τις βλακείες σου
Ένα γαμημένο κέικ θέλω να φάω όλο κι όλο
Φέρε την κανάτα με το νερό
Αυτή είναι μια κανάτα για νερό
Κάποιοι θα το γεμίσουν στη βρύση
Θα το βάλουν στο ψυγείο
Και θα το πιούνε
Το περιεχόμενο
Το νερό
Έχεις δει κανέναν να πίνει την κανάτα
Εσύ είσαι μια κανάτα με συναισθήματα
Κάποιοι θα σε γεμίσουν στη βρύση
Θα σε βάλουν στο ψυγείο
Και θα συνεχίσουν να πίνουν από τη βρύση
Να μου λείπει και το κέικ σου , και το νερό σου
ʼει στο γεροδιάολο βραδιάτικα
Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-06-2006 |