Είσαι Ε01 Δημιουργός: alextsak, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ .................................... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΕΙΣΑΙ
Είσαι και τι δεν είσαι1
Είσαι ένα αστέρι ξεχωριστό
Ένα λουλούδι θεσπέσιο
Μια μουσική πανδαισία
Είσαι το νερό του διψασμένου
Το φαΐ του πεινασμένου
Η έμπνευση του ποιητή
Το χρώμα της μέρας
Είσαι κι ας μην το καταλαβαίνεις
Είσαι αυθεντική
Είσαι όμορφη στην ψυχή
Είσαι όμορφη σε όλα
Είσαι και τι δεν είσαι!
Είσαι ο άνεμος που δροσίζει
Ο ήλιος που φωτίζει
Το φεγγάρι που νυχτοπερπατάει
Είσαι η ελπίδα του απελπισμένου
Η γαλήνη του φουρτουνιασμένου
Η όαση του χαμένου
Είσαι εσύ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 09/09/2016 Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-09-2016 |