~ Ποτες & Παντα ! *~ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα ΑΣΗΜΟΛΑΜΠΥΡΙΖΕΙ Η ΜΑΓΕΜΕΝΗ ΑΚΡΙΑ Η ΜΕΝΕΞΕΔΙ ΒΑΝΕΙ ΜΜΕ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΩ ΟΥΡΑΛΕΝΙΑ ΟΝΕΙΡΑΤΑ ΣΑΝ ΤΟΤΕς ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑ ΠΑΙΔΙ .& _ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][B][I]*!*!*!*
***********************************************************
*~*~*~*~ ΠΟΤΕς & ΠΑΝΤΑ . . . ! ! *~*~*~*
Ποτες & Παντα . . . ! !
Δυο Λεξουλες ακαθοριzτες απανου στην
Περαστικα ~ Τουριzτικην μας μπανκα ! ! !
Περα απε κανονες και ' πρεπει ' απλα εκει σιμα μας
σαν μιαν απο κοινου μορφολογικην ~ σκια μας . . .
Μιαν ενωτικην ρηξηκελευθη ωραιονοτιzμενην Νουθετικη
Ταξιμιαρικην Ακαταμαxητα μεν απροσιτην μες στα
Περισυλλεκτικα Ονειρατα μας ! ! !
Ποτες & Παντα . . . ! !
Δυο Μή Παραδεκτες εννοιες του Τρυφερογνοιαξηματος
προς τον ΣτιxΟδοιπορικα Πλησιον . . .
Τουτες στο ΠΟΛΥΧΡΩΜΑΤΟΥ πριzμα του Αθανατου
κατατεθημενες εκ ΜΑΓΕΙΩΝ ! ! !
Διαβαταρικα ~ Αποδημητικα κεια που τρυφερωριμαzουν
σαν τον Γλαυκον Οριzοντα διxα να κομπαzουν
Γενναια Κοιταzουν . . . ! !
ΚΕΙΕς ΟΙ ΕΥΠΡΟΣΥΓΟΡΕς ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΝ
ΔΙΧΑ ΝΑ ΔΙΧΑΖΟΥΝ . . .
ΚΕΙΕς ΠΟΥ ΣΥΝΑΜΑ ΠΙΚΡΙΑ ΑΝΤΑΜΑ ΜΕ ΓΛΥΚΑΔΑ
ΑΕΝΑΑ ΚΑΘΑΡΙΑ ΣΤΑΛΑΖΟΥΝ ! ! !
ΑΝΘΡΩΠΙΝΩς ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ . . .
ΤΟΥς ΠΛΑΝΗΤΕς Σ΄ΑΙΩΝΙΑ ΕΝΑΛΛΑΓΗ
ΜΑΓΙΚΑ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ! ! !
*~*~*~*
ΑΣΗΜΟΛΑΜΠΥΡΙΖΕΙ Η ΜΑΓΕΜΕΝΗ ΑΚΡΙΑ
Η ΜΕΝΕΞΕΔΙ ΒΑΝΕΙ ΜΜΕ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΩ
ΟΥΡΑΛΕΝΙΑ ΟΝΕΙΡΑΤΑ ΣΑΝ ΤΟΤΕς
ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑ ΠΑΙΔΙ ! ! !
ΠΟΤΕς & ΠΑΝΤΑ . . . ! !
ΘΕ Ν΄ΑΝΑΡΩΤΑΜΑΙ ΜΜΕ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΑ
ΑΓΓΕΛΟ ΜΟΥ ΑΝΤΑΜΑ . . .
ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΡΑΓΕς Η ΑΝΑΖΑΙΜΙΑ ΜΟΥ
Ή ΠΕΡΑΖΤΙΚΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟΝ ΘΑΜΑ ; ; !
********************************************************************
Δωρακιμ ~ Κεραzμα Κ/Δ ΟΛΟΨΥΧΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥ 'ΠΟΤΕς & ΠΑΝΤΑ'
ΤΟΝ ΕΠΙΓΗς ΒΩΜΟ
ΤΑΠΕΙΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΟ . & _
ΚΑΘΕΤΙ ΞΩΤΙΚΟΚΑΜΩΜΕΝΟ ; ))
ΩΩΩ ! ! ΓΝΕΦΕΙ ΜΟΥ Ο ΑΓΓΕΛΟς ΜΜΜ
ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ . . . ΠΙΕΝΩ ! ! !
ΣΙΕΡΕΤΩ ΣΑς ΜΕ ΟΣΕς ΑΝΑΖΑΙΜΙΕς
ΔΡΟΣΟΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ
ΕΠΟΧΙΚΑ ΠΡΟΖΜΕΝΩ . . . ! !
ΚΑΛΛΑ ΝΤΕ ! ! !ΕΡΚΟΜΑΙ ! !
*!*!*!*
Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-09-2016 |