Γίνε Δημιουργός: stixer-man Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Έρωτας κεραυνοβόλος
με χτύπησε μολις σε ειδα
φωτεινή σαν ηλιαχτίδα
σε μια βροχερή ζωή
εισαι αγάπη μου εσυ
Γίνε για μένα το γεφύρι
πριν ο ποταμός με παρασύρει
με τα ορμητικά νερά
Γίνε για μένα η πυξίδα
φαρος μες την καταιγίδα
που θα βγάλει μονο στη σωστή πλευρά
Δεν αμφεβαλα στιγμή
πως εισαι η εκλεκτή μου
ανάσα και πνοή μου
το αλλο μισό μου εσυ ...
Γίνε για μένα το γεφύρι
πριν ο ποταμός με παρασύρει
με τα ορμητικά νερά
Γίνε για μένα η πυξίδα
φαρος μες την καταιγίδα
που θα βγάλει μονο στη σωστή πλευρά
Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-09-2016 |